Intet mer, intet mindre.

Tuesday, January 01, 2008

Hey!

Kjaere frender...

Vi har det fint. Det er en masse uroligheter, men det er visse omraader, so no need to worry! Vi foelger spent med paa nyhetene... eller det vil si nettet da presidenten har sensurert og stoppet all live sendinger. Like etter resultatet var det full mediastopp! Ganske saa utovekkende!

Reiser til Sudan i morgen. Men... Det jeg skulle skrive var at naa har vi lagt opp en ny side med bilder og reisebrev fra kenya. Gaa til:


FOR PICTURES FROM THE SAFARI GO TO:


http://web.mac.com/simen.austratt

or

http://web.mac.com/simen.austratt/Websted_2/Albums/Albums.html

En midlertidig side- ganske saa uferdig, men maa bare faa lagt ut noe!

2 comments:

Anonymous said...

Sjoho! Veldig gøy å se bilder og å kunne følge litt med på hva dere gjør og slikt. Gleder meg til å se dere igjen også, Selv om det er en god stung til enda, men tanke at dere kommer til Oslo. JIPPI!

Klem, klem!

Ingie said...

hei anna!

Naa sitter jeg paa pappa sin data langt ute i bushen i sudan paa en nca compound som var viktig under krigen. derfor har de sat.nett! Det er steika varmt... men her vi er naa tror jeg det er litt kjoeligere. I torit er det rundt 40 grader om dagen. I juba var det varmere, men der hadde vi i hvertfall vifte om natten. Men det blir faktisk litt kjoelig paa natten her, saa har soveposen med!

Der vi er naa heter ikotos hvis noen vil slaa det opp... Tok oss 3-4 timer aa kjoere fra torit. Veiene er HUMPETE!!! Og vi maatte kjoere en omvei da den korte veien er full av miner.

Det er rart aa vaere eneste 'hvite' person. Det er oss fire pluss en mann til i torit. pluss en misjondame fra usa.

gleder meg til aa skrive mer, men det er koe for aa bruke nettet...