Intet mer, intet mindre.

Sunday, March 18, 2007

St. Patricsday!

Hurra meg rundt- en bare MÅ elske Irland!


I går var det nasjonaldagen til Irland- og Midtøstenstudenter lar ikke det gå forbi uten en feiring. Og feiret gjorde vi på beste irsk vis med riverdance (og linedance) på Livingstone før turen gikk til Finnigans. Her gikk det i øl, klapping og tramping med føttene. Hatter fant vi og gaulet oss inn i de små nattetimer...










Selvfølgelig må det regne når vi skal ut!! Det er BERGEN vi bor i! Vi kom frem til at det er ikke mange steder i verden hvor det er helt normalt å gå på byen med selbuvotter og hår som står til alle kanter!! Har vi en ny mote på gang her???
















Hvem har du funnet deg her Jonas?? Driver du å sprer teorien din om at kvinner er som Bush-regjeringen? Sier en ting og gjør noe annet...
















Ja, det er ingen som har beskylt oss for å være helt riktig skrudd sammen... Men morro har vi det!!

6 comments:

Ingie said...

Snart kommer det flere bilder fra denne kvelden!! Må bare kopiere de fra Tone og Marita, så det er bare å følge med på fotoalbumet!!

Anonymous said...

haha! så artig vi hadde d i går!!!

Unknown said...

ser ut som om det var liv i leiern, iallefall!

Ingie said...

Ja, masse liv!! Gleder meg til å se de andre sine bilder!!! Og Tone- tror du Jostein NOEN gang klarer å velge?? Vi er jo sååå unike og fantastiske begge to!!!;)

Anna: Har du skiftet etternavn?? Heter du ikke Engh mer??

Beduinen said...

Dåke har det så kjekt heime i Bergen!!! Eg håper alle byrjer på MA slik at me kan få vera med neste semester:-)

Martine said...

Æ treng litt Vingletid!
Gjett om den bolleposen din fortsatt e friskt i hukommelsen, Beduinen må ta sin straff for å ikke medbringe den. 100 piskeslag!! Og 50 til for påskesjokoladen! DU E VERDENS BESTE VINGLE :)